JES Makelaardij

Aankoopbemiddeling en taxaties.

Taxatie

Voor een vakkundige en betrouwbare taxatie bent u bij JES Makelaardij op het juiste adres. Kenmerkend is onze snelle en flexibele werkwijze. Wij werken met een gecertifieerde register makelaar/taxateur en zijn aangesloten bij het NWWI. Het Nederlands Woning Waarde Instituut valideert taxatierapporten van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. De uitgebrachte taxatierapporten worden door alle banken en verzekeraars erkend.

Wij voeren taxaties uit voor:
- het verkrijgen of wijzigen van een hypotheek;
- het nemen van een aankoop- of verkoopbeslissing;
- de verdeling van mede-eigendom o.a. bij echtscheidingen;
- de nalatenschap i.v.m. successierechten.

Bij elke taxatie gaat het om een zorgvuldige afweging van financieel- economische en technische aspecten tegenover juridische elementen, wettelijke maatregelen en beperkende bepalingen. Het gaat dus om een totaalvisie op het object. Elk taxatierapport van JES Makelaardij is dus maatwerk, precies toegespitst op de onroerende zaak, de opdrachtgever en het doel waarvoor het nodig is.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-13864822.


Geeft een taxatierapport ook inzicht in de bouwkundige staat? 
Nee, de onderhoudsstaat wordt wel bekeken en beoordeeld bij de taxatie. Indien de taxateur aanleiding ziet zal hij adviseren om een nader bouwkundig rapport te laten verrichten. Ook daarmee helpen wij u graag.